Det är fullkomligt sant att du kan lyckas bäst
och snabbast genom att hjälpa andra att lyckas

Napelon Hill

Vad vi gör…

TV produktion

för interna- och externa produktioner inom dokumentärfilm och live sport.

Utbildningsfilm

för skolor där vi producerar innehåll inom kultur, historia och samhällsfrågor.

Undertextning

med textning gör vi ditt ljud-och videomaterial tillgängligt, i alla kanaler, för alla.

Undertextning och skrivtolkning

Undertextning och transkribering gör innehållet i din film eller podd tillgängligt! Vill du att dina digitala tjänster och innehåll av videor, filmer, seminarier, webbinarier och föreläsningar ska bli tillgängliga för alla?
Eller göra dina ljud- och poddsändningar tillgängliga för alla användare?

Undertextning är inte bara för personer med hörselnedsättning eller andra kognitiva svårigheter utan är till för alla användare. Det gör att man kan följa med i filmen i en bullrig miljö, inte behöver ha ljudet på och att budskapet når fram, oavsett var i världen ditt videoinnehåll ses.

Vi erbjuder undertextningstjänster och transkribering anpassat efter dina behov. Genom att transkribera dina sändningar blir ljudinnehållet tillgängligt och lättare för fler personer att hitta. Vi kan göra svårt tal till lätt text och kondensera det som sägs till lättläst eller skriva en professionell undertext.

Textning gör ditt ljud- och videoinnehåll tillgängligt, i alla kanaler, för alla.

Utbildningsfilm

Utbildningsfilm är något vi brinner för att producera. Filmer för skolor och instutioner med ett bra och lärande innehåll ger en kortare väg till reflektion. I dagens digitala samhälle är det lättare att konsumera och distribuera film till rätt målgrupp via olika plattformar för digital distribution.

Järnåldern

En enda idé i världsklass är allt du behöver för att ta ditt liv till en helt ny nivå!

Anders Haglund